Top 3 til Copenhell 2017

1
377
Vi er endu engang klar til at slå håret ud og kaste os ind i walll of death, når en af vores absolutte favoritfestivaller tordner igennem med 4o bands fra torsdag den 22. juni til og med lørdag den 24. juni. Copenhells program er i år præget af bands med lidt færre år på bagen end de forrige år, men det gør det langt fra mindre attraktivt. Tværtimod har vi haft svært ved at udvælge vores top 3 blandt de mange hårdslående navne, der byder på både gensyn fra andre festivaller og legendariske metalhoveder.
1. DevilDriver

Det canadiske dødsmetalband er den direkte grund til, at Ditte gennem de sidste år har været på Copenhell. Hun så dem nemlig ved et tilfælde på Roskilde festival i 2012, hvor hun arbejdede som scenevagt på Arena og fik sit livs vildeste koncertoplevelse. Ditte havde aldrig – som i aldrig nogensinde – været til en metalkoncert før, men energien fra både bandet og publikum var så intens, at hun med det samme vidste, at det her, det måtte og skulle hun opleve igen. Det bliver derfor et nostalgisk genhør, når hun sammen med Louise headbanger til DevilDriver torsdag eftermiddag, hvor den piercede og ansigtstatoverede Dez Fafara i front utvivlsomt nok skal fyre op for en energisk fest, som bandet netop er blevet berømte og berygtede for.

DevilDriver spiller på Hades torsdag den 22. juni kl. 15.00

2. Slayer

Vi har en fælles bekendt, som hvert år smider slipset og skjorten for at iklæde sig sin sorte t-shirt og styrte ind i mos pitten. Og denne koncert har han mere end nogen anden set frem til. Slayer har spillet på Roskilde, men vi er sikre på, at det bliver en helt anden oplevelse på Copenhell, hvor vi vil stå klar blandt de mange dedikerede fans, når det amerikanske trash metalband, også kendt som en del af “The Big Four”, går på og spiller de mange hits, som de har spyttet ud siden starten af 80’erne.

Slayer spiller på Helvíti lørdag den 24. juni kl. 00.15

3. Invocator

Og nu vi er ved Slayer og bands, der har hittet siden 80’erne, så bliver det noget helt særligt, når det danske metalband, Invocator, for en aften bliver gendannet for at spille på Copenhell. Deres album “Weave the Apocalypse” fra 1994 er stadig en af de største danske metalplader til dato, så dette er for mange koncerten på dette års Copenhell – hvor vi naturligvis også vil stå klar til at få et nostalgisk genhør.

Invocator spiller på Pandæmonium torsdag den 22. juni kl. 20.30

Pssst!

For andet år i træk melder Danmarks hårdeste festival, Copenhell, udsolgt af deres af deres tredagsbilletter. Der er dog stadig fredags- og lørdagsbilletter tilbage, hvis du ikke nåede at sikre dig en af de udsolgte til landets vildeste festival, hvor 23.000 metal- og heavyfans indtager Refshaleøen for at høre deres favoritter blandt de 40 bands, deroptræder  i år.

1 COMMENT

Comments are closed.