GODT NYTÅR!

0
329

Årets sidste dag, og vi er vel alle sammen så småt ved at gøre os klar til et brag af en fest. LoveCopenhagen ser tilbage på 2016 – på vores mest populære indlæg, hvem vores læsere er, og hvilke emner I går mest op i. Og så får I også lige en lille sjov historie om en misforståelse, der har bredt sig blandt flere læsere…

skaermbillede-2016-12-31-kl-08-20-08

2016 har på rigtig mange måder været hæsblæsende og fantastisk. Alle os bag sitet har knoklet for at komme rundt i byen og finde ud af, hvor du skal tage hen, hvis du skal sikre dig en god københavneroplevelse. Sitet er, som du sikkert ved, frivilligt – det vil sige, vi gør det gratis, og vi betaler selv for vores oplevelser – med mindre der står andet i vores indlæg, men det hører stadig til sjældenhederne, og vi skriver aldrig om noget, vi ikke kan anbefale.

Det er vi meget stolte over, for det giver læseren en anden oplevelse, mener vi – og vi tror, at du er enig, hvis du er hyppig gæst her på sitet. Du kan med andre ord være sikker på, at intet her på sitet er skjult reklame.

Lige som alle andre kigger vi lidt tilbage og ser på, hvem I egentlig er, og hvad I bedst kunne lide at læse om i 2016:

skaermbillede-2016-12-31-kl-08-19-11

Vores kære læsere – sådan er I:

Først og fremmest kommer de fleste af jer her til sitet via Facebook, og gerne mens I er på mobilen. De fleste af jer opholder jer i Danmark (surprise), og I er lidt flere mænd end kvinder, der læser med. De fleste af jer er mellem 18-34 år, mens den næststørste gruppe af jer er mellem 35-44 år – og I interesserer jer pudsigt nok for – ja, kultur. Og sport. Og hvis vi skal være helt nørdede, så læser I med fra enten Safari eller Chrome, hvis I sidder med en computer.

skaermbillede-2016-12-31-kl-08-25-34

Nu til jeres yndlingsemner:

All time favourite er vores københavnersnude, som hver søndag flittigt bliver læst. Og I går også gerne ind under fanen, Københavnersnuden, og finder tidligere interviews frem. I var allervildest med en producer fra DR, Søren fra Res-Res og de kendtes personlige træner.

Derudover er I meget glade for at læse om festlokaler i byen, de bedste bagere, hvor man drikker den bedste kaffe – og så var I interesserede i indlæg, der handlede om at cykle. I virkeligheden holder I ganske meget af guides til den bedste et-eller-andet-mad. Det kommer vi til at lave mere af til næste år. Men i elsker især brunch, kaffe, sushi – eller middage generelt.

I læser også meget om Body-SDS, yoga og CPH:DOX – sidstnævnte selvom der slet ikke var nogen festival i år, men alligevel fik I googlet jer frem til vores artikler om denne festival, ligesom I også var interesserede i Spot og Trailerpark (og Spot ligger i Aarhus, som slet ikke har noget med København at gøre, så I er ikke helt lukkede for tanken om afstikkere).

Af vores anmeldelser løb mange af jer ind og læste Svantes Lykkelige Dag og Anders Matthesens Shhh…! Men I var også interesserede i vores middag på Dinner Sushi på Frederiksberg, luksusbrunch på Nimb (den læste I også meget sidste år), vegansk smørrebrød på Frederiksberg, og så ville I gerne vide noget om genbrug, og hvor man finder hyldeblomster i København.

Flere og flere af jer er også interesserede i vores engelske indlæg, og jer kan vi nu glæde ved at fortælle, at dem kommer der flere af til næste år. Vores mange venner fra det store udland kan nemlig også godt lide at vide, hvad der foregår i København, og det er vist nemmere at skrive resumé på engelsk end at bede dem om at lære dansk – selvom nogle af dem faktisk ønsker at lære det danske sprog…. det er jo også meget smukt…

Kan du hjælpe mig?

Nu er vi jo sindssygt stolte over, at nogle efterhånden ser os som kultureksperter (hej mor!). Men at vi også er et trafikoplysningsinstitut og et telefonisk opslagsværk, det kom bag på os. I løbet af 2016 er jeg, Louise, således blevet ringet op en del gange af forskellige læsere, der har spørgsmål. Eller måske skal jeg rette mig selv; der er nok ikke så meget tale om læsere som om folk, der har forvildet sig ind på sitet og nu tænker, at her, et eller andet sted, findes svaret. På alt. Her er et udvalg af spørgsmål – som det vel at mærke er lykkes mig at finde svar på, mens jeg sad med Spørge Jørgen i røret:

“Hvornår åbner Next Door i dag?”

“Hvordan køber jeg billetter til koncerter i Forum?”

“Hvordan kommer jeg fra Nørrebrogade til Enghaveparken – hvilken bus skal jeg tage? Og hvor stiger jeg af?”

“Kan jeg booke bord til to i aften på Höst?”

“Hvornår åbner messen i Tap1 i dag?”

Det er et lille udvalg af de gode spørgsmål, som jeg er blevet stillet i årets løb. Og i alle tilfælde er det lykkes mig at komme med et svar. I hvert fald en form for svar. Ja, det er interessant er være københavnerblogger.

LoveCopenhagen elsker allerede 2017

Det var lidt statistik fra året, der gik. Ikke så meget hurlumhej og fikumdik. Eller sport og mekanik. Ej heller særlig meget slik. Men underholdning – det tror vi nok, I fik!

Vi har lagt rimordbogen fra os og springer meget snart ind i 2017 med hjertet først og benene rimeligt langt fra jorden, for til næste år bliver vi flyvende, og vi vil meget gerne have jer med igen, for vi har altid jer i tankerne, når vi skriver. Vi fortsætter bare med at tjekke de steder og events ud, som vi selv synes er spændende, og så er vi afsindigt glade for, at I langt hen ad vejen og for det meste er helt enige med os. Tusind, tusind tak for jeres opmærksomhed – vi ses her på sitet igen til næste år.

GODT NYTÅR!

Anne, Ditte, Louise, Maria & Nathalie

PS: På min fødselsdag i år fik jeg, Louise, denne besked:

8-januar

 

Og den har jeg levet efter hele året – og det har ikke været så skidt. Opfordring hermed givet videre.