Guide: de bedste hveder i København 2024

0
42
Københavns bedste hveder 2024

Store Bededag er ikke længere en helligdag, men er nu blevet erstattet af Store Hvededag! Ja, vi skal da endelig ikke gå glip af de skønne, luftige hvedeboller, der lige kommer en tur på risteren og med et gavmildt lag smør på. Og Københavns bagerier skuffer ikke! Se her vores guide til de bedste hveder i København 2024:

 

Fotokredit: Juno the bakery

 

Af Nathalie

 

Meyers

Økologiske, luftige hveder med strej af kardemomme. Ja, Meyers disker altså op med en skøn en af slagsen.

Hvis du vil være helt sikker, så kan du forudbestille ved din lokale Meyers bageri.
Se mere her.

 

Collective Bakery

Dette skønne bageri har lige holdt lukket for at udbygge deres bageri, og nu står de klar med skønne, luftige hveder på Nørrebrogade 176. Fantastisk!

Se mere her.

 

Andersen Bakery

Det prisvindende bageri med lokation i hjertet af Islands Brygge udvidede sidste år til Ørestaden, og her kan du naturligvis også få en hvede, der er værd at gå langt for! Luftige, velsmagende og helt blanke – du bliver ikke skuffet.

Forudbestil hvis du ikke vil gå forgæves.

Se mere her.

 

BUKA

BUKA Bakery er selvfølgelig med på beatet, og derfor disker de naturligvis også op med skønne hveder. Deres version er med kardemomme og vanilje, og de smager himmelsk!

Se mere her.

 

Juno the bakery

Det populære bageri på Århusgade disker op med en skøn brioche hvedebolle, der er lavet med økologisk mælk og surdej. Den bliver du heller ikke skuffet over!

Se mere her.

 

Hart Bageri

Hart kommer selvfølgelig også med deres bud på Københavns bedste hvedebolle, og de er bestemt lækre! Luftige og med friskkværnet kardemomme – mmh!

Her kan du også forudbestille, hvis du vil være helt sikker.

Se mere her.

 

Andersen & Maillard

Også et af Københavns lækreste bagerier disker op med skønne hveder! De sælges indtil lørdag, så skynd dig afsted!

Se mere her.

 

Lille Fugl

Denne hyggelige lille cafe på Gammel Strand har også et lækkert bageri foruden frokostretter og vin. Fra torsdag til søndag kan du komme forbi og nyde deres luftige, lækre hveder.

Se mere her.

 

Bageriet Benji

Dette gourmet-bageri er åbnet af tidligere Noma-kok, Rasmus Kristensen, og ligger på Fællesvej, KBH N. Her langes der selvfølgelig også lækre hveder over disken fra i dag af – must try!

Se mere her.

 

Happy Store Hvededag i morgen!