Guide: Her kan du leje en båd i København

Guide: Her kan du leje en båd i København

by 19/06/2020
Der er næsten ikke noget mere hyggeligt end at tøffe rundt i Københavns havn og kanalerne i en båd fyldt med dine venner og nærmeste. Uanset om du selv vil være kaptajn for en dag, eller have en erfaren skipper ved roret, så er der masser af muligheder for at leje en båd i København.

 

Af Louise Bro 

Både hvor du selv er kaptajn:

GoBoat

GoBoat holder til ved Islands Brygge lige ved siden af Langebro. Bådenes bæredygtige elmotorer er fuldstændig lydløse og sejler på sol-, vind- og vandenergi. Det kræver hverken bevis eller erfaring at sejle bådene, du skal bare være fyldt 18. Der er plads til 8 personer i bådene og de har et lille bord i midten, hvor du kan nyde mad eller drikkevarer.

HVAD: GoBoat HVOR: Islands Brygge 10, KBH S ÅBNINGSTIDER: Mandag-Søndag kl. 9.30-21.00 PRIS: 1 time 499 kr.

 

Friendships

Friendships holder til på Christianshavn ved Trangravsbroen. Bådene har en lydløs elmotor, plads til 8 personer, og er udstyret med bløde hynder og et bord i midten med plads til at nyde mad og drikke. Det kræver hverken erfaring eller licens at sejle bådene, du skal bare være fyldt 18.

HVAD: Friendships HVOR: Trangravsvej 1, KBH K ÅBNINGSTIDER: Alle ugens dage 9.30-solnedgang PRIS: 1 time 420 kr.

 

Copenhagen Boat Rent

Copenhagen Boat Rent holder til på Kalvebod Brygge ved siden af Copenhagen Island Hotel. Bådene har benzin motor, og du kan vælge mellem både med plads til 4 personer eller 6 personer. Du skal være fyldt 18, men selvom det er benzin motor, behøver du ikke at have bevis eller erfaring for at sejle bådene.

HVAD: Copenhagen Boat Rent HVOR: Kalvebod Brygge 53, KBH V ÅBNINGSTIDER: Mandag-fredag kl. 11-20 og lørdag-søndag kl. 10-20 PRIS: 1 time 350 kr. for Buster (4 pers.) og 1 time for 450 kr. for Pioner (6 pers.)

 

Både med skipper:

Foto: Hey Captain

Hey Captain

Hey Captain holder til på Ofelia Plads ved Kvæsthusbroen. Du kan både booke offentlige ture og private ture, og du kan også vælge mellem forskellige ture og ruter. Bådene har plads til 12 gæster, og uanset om det er en offentlig eller privat tur, er kaptajnen klar til hyggelig dialog, så turen bliver en helt speciel oplevelse og unik kanalrundfart.

HVAD: Hey Captain HVOR: Ofelia Plads, Kvæsthusbroen 1, KBH K ÅBNINGSTIDER: Mandag-søndag kl. 11-17 PRIS: 1 time 200 kr. (per pers.)

 

Duffy Boats

Duffyboats har 10 forskellige opsamling- og afsætningslokationer rundt i Københavns Havn. De eldrevne både er lydløse og udstyret med komfortable sofaer og rummelige borde. Med i prisen følger en skipper, men du må gerne medbringe mad- og drikkevarer. Bådene har plads til 8 eller 11 personer, de er overdækkede med sejldug og har vinduer, men på varme dage kan de sagtens åbnes.

HVAD: Duffy Boats HVOR: Refshalevej 163B, KBH K ÅBNINGSTIDER: Mandag-fredag kl. 9-21 PRIS: 2 timer i lille båd (8 pers.) med en skipper 2.300 kr., og 2 timer i stor båd (11 pers.) med skipper 2.800 kr.

 

Kanalrundfarter med guide:

Netto-Bådene

Navnet Netto bådene har ikke noget med supermarkederne at gøre, det er simpelthen pga. den lave pris – og måske også det lidt rustikke udseende. Der er en guide ombord, som fortæller om alle seværdighederne på dansk, engelsk og tysk. De har kun en rute gennem Københavns havn og kanaler, og du kan hoppe på fra Nyhavn eller Holmens Kirke.

HVAD: Netto-Bådene HVOR: Kronometertrappen ved Holmens Kirke over for Børsen og i Nyhavn ved Heibergsgade. ÅBNINGSTIDER: Mandag-søndag kl. 10-17 PRIS: 1 time 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn.

 

Stromma

Stromma byder på den helt klassiske kanalrundfart med en guide, der fortæller om kirker, slotte, fredede huse og nye arkitektoniske bygninger langs ruten. Du kan hoppe på fra Nyhavn og Ved Stranden. Stromma har også temature som jazz cruise, operette tur og blues cruise – som alle koster lidt mere men du får til gengæld også live musik på kanalrundfarten.

HVAD: Stromma HVOR: Nyhavn 3 og Ved Stranden 26, KBH K PRIS: 1 time 99 kr. for voksne

 

Ohøj!

1 Comment so far

Jump into a conversation