La Bodega: Ny restaurant med sydeuropæiske vibes på Vesterbro

1
289

I starten af marts bliver Vesterbro Torv et spisested rigere. La Bodega bliver navnet på Madklubbens nye restaurant, der er tydeligt inspireret af de livlige sydeuropæiske restauranter, du  finder i storbyer som Barcelona og Madrid. 

 

Madklubben er nu klar til at åbne endnu en restaurant, og denne gang bliver det på Vesterbro Torv. Bag restauranten står en erfaren trio fra restaurant Bazaar, som nu slår dørene op til La Bodega, som bliver en livlig restaurant med sydeuropæisk inspiration – både ift. menukort og stemning.

Sydeuropæisk inspiration

Navnet La Bodega vidner om et sted, hvor den sydeuropæiske varme, de gode simple retter, og de gode vine er i højsædet. Der er altid charcuteri på tavlen til at akkompagnere det lille, men skarpe, menukort. Et menukort der blandt andet består af retter som oksekæber med kartoffelpuré, jomfruhummer med brunet smør og selvfølgelig klassikere som pluma, sobrassada, croquetas samt meget andet. 

Det er en restaurant, jeg altid har drømt om at drive i København. Jeg rejser jævnligt sydpå  udelukkende for at bruge hele og halve dage på restauranter med den stemning, vi forsøger at  skabe her”, forklarer Christian Nordby, driftchef for bl.a. Bazaar og nu også La Bodega. 

Fotocredit: Jacob Skoubo

Erfaren trio fra restaurant Bazaar

Efter flere år med stor succes på Bazaar for trioen Christian Nordby (driftschef), Oliver Bergholt (køkkenchef) og Jacob Nash (restaurantchef), er det nu tid til at udvide porteføljen, som bliver en direkte forlængelse af charmen, man også finder på Bazaar. 

Fotocredit: Jacob Skoubo

I Danmark har ordet ’bodega’ en helt særlig plads og betydning i den Københavnske kulturhistorie. Bevæger man sig i stedet til Spanien, Italien eller Frankrig, er det et synonym for en vibrant restaurant, der serverer små gode retter med masser af god tilhørende vin.  

Det bliver sådan et sted, hvor der altid lige er plads til en gæst mere – uanset hvor tæt pakket der er. Så finder man plads i spisebaren eller udenfor i aftensolen med et par snacks i den ene hånd og et glas rødvin i den anden. Det skal bare være skidehyggeligt at besøge La Bodega”, fortæller Anders Aagaard, ejer af Madklubben, som står bag konceptet. 

La Bodega forventes at slå dørene op primo marts. Men du kan allerede nu booke bord fra 17. marts og frem via linket her.

Se også mere om den nye restaurant La Bodega på Instagram.

1 COMMENT

Comments are closed.