Spis og drik godt på Kulturnatten 2021

0
398
Kan du fristes med en gratis vinsmagning? En middag med pandaer? Søde kulturnatsbolsjer? Der er nok at komme efter, når sanserne og maven skal mættes til Kulturnatten 2021. Her får du fem fantastiske forfrisknings-events til din Kulturnat.

 

Foto: Matthias Grandjean

  1. Spis med pandaerne i ZOO efter mørkets frembrud

Start din kulturnat i ZOO med at få stillet sulten sammen med Havens dyr. ZOOs madudbud har gennemgået et kvalitetsløft af dimensioner, hvilket betyder, at Zoomarked nu byder på street food til alle smagsløg, og ZOOs nye restauranter og cafeer står klar til at servere mad i topklasse. Aftenens øvrige fokus er på lys, lyd og opdagelser. Du kan blandt andet glæde dig til at opleve det storslåede Pandaanlæg tegnet af Bjarke Ingels Group og Schønherr Landskabsarkitekter efter mørkets frembrud

Kl. 18.00 – 00.00, Zoologisk Have, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

 

  1. Gratis vinsmagning og streetfood til småpenge på Hotel- og Restaurantskolen

Hotel- og Restaurantskolen har sat alle sejl til på Kulturnatten, hvor du kan komme i kokkeskole for en aften og fremstille en lækker grøn middag med skolens kokkeelever. Der er også gratis smagninger af øl og naturvin, spændende virgin cocktails og ’Sunday Afternoon Tea’ på en fredag aften. Du kan også blive klogere på neurogastronomi og hjernens indflydelse på smag – og ikke mindst kan du rejse verden rundt i street food-boderne, hvor du for små penge kan smage lækkerier fra hele verden.

Kl. 18.00 – 23-00, Hotel- og Restaurantskoln, Kjeldsgaardsvej 1, 2500 Valby

 

  1. Spis insekter på Gl. Strand

Deltag i workshoppen med Bugging Denmark, hvor du, udover at smage melorme og fårekyllinger, kan høre dem fortælle om spiselige insekter og deres potentiale for en mere bæredygtig og CO2-neutral fremtid. Som en del af workshoppen får du dit eget starterkit til en melormefarm med hjem, så du kan skabe din helt egen urbane ormefarm.

Kl. 18.00 – 00.00, Kunstforeningen GL STRAND, Gammel Strand 48, 1202 København K

 

  1. Danske fødevarer i særklasse 

Besøg Axelborgs smukke rotunde, og gå hele vejen op gennem tårnet og til taghaven. På vejen møder du fødevareproducenter fra forskellige dele af landbrugs- og fødevareerhvervet, hvor du kan smage, dufte og sanse de mange skønne fødevarer. På aftenen kan du også se Rotunden belyst både indefra og udefra.

Kl. 18.00 – 00.00, Landbrug & Fødevarer, Vesterbrogade 4 A Hele Rotunden, 1620 København V

 

  1. Sømods Bolcher

Gå ikke glip af årets sødeste Kulturnatsarrangement. Gården ind til den ikoniske bolchefabrik vil skinne med kulørte lamper, og du kan høre live musik, deltage i små aktiviteter og spise bolcher i lange baner! Drengene vil lave bolcher en gang i timen indtil midnat, og du får selvfølgelig lov at komme med inden for. Kl. 18.00 løfter vi sløret for vores særlige Kulturnatsbolche. I år har vi desuden et eksklusivt samarbejde med Kasper Brew Co., som leverer drikkevarerne.

Kl. 18.00 – 00.00, Sømods Bolcher, Nørregade 36, 1165 København K

 

Læs mere om Kulturnatten 2021 her

Læs om sekretariatsleder på Kulturnatten Marie Myschetskys København her

Køb dit Kulturpas her