Her skal du spise brunch på Frederiksberg

2
782
Skønne Frederiksberg har utallige skønne spisesteder, og leder du efter en god brunchrestaurant i bydelen, så læs med her, hvor vi har samlet alle de skønne steder, hvor du skal spise brunch på Frederiksberg:

 

Af Nathalie

MAD & KAFFE FREDERIKSBERG

Mad & Kaffe har efterhånden sat sit aftryk i Københavnernes sind, når det gælder morgenmad. Til dem der ikke kender konceptet, så er det et af de steder, hvor man kan vælge 3, 5 eller 7 retter.
Se menuen her.
Adresse: Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

 

SOKKELUND

De fleste københavnere er bekendt med ikoniske Sokkelund på Smallegade. Indretningen er smagfuld og typisk bistro, og der er stort set altid mennesker – enten siddende indenfor eller ved de hyggelige borde udenfor. Her er alt, hvad dit brunch-hjerte kan begære lige fra eggs florentine, hash browns og omeletter til frugt, bær og french toast med vaniljeis (!!)  Og ellers kan jeg varmt anbefale deres croque monsieur med brioche bolle – lækkert!
Se menukortet her.
Adresse: Smallegade 36E, 2000 Frederiksberg

 

MADKLUBBEN FREDERIKSBERG

Madklubben ligger i den smukket, gamle stationsbygning over for Frederiksberg Centret. Her er alle de klassiske bistroretter, og til morgenmad er jeg vild med den økologiske skyr med granola og akaciehonning samt chiagrøden med bærkompot og granola. Jeg har lovet mig selv, at jeg skal prøve “smashed avocado” næste gang!
Se menuen her.
Adresse: Solbjergvej 6, 2000 Frederiksberg

 

POLLY

For et par år siden åbnede Polly på Frederiksberg, og den har været ekstremt populær  hvilket er forståeligt. Det er nemlig folkene bag Frank tæt på Kongens Nytorv, der har udvidet, og det er nogle professionelle gutter, der står bag. De er nemlig de tre Anders’er – Anders Aagaard som står bag Madklubben, samt Anders Strier og Anders Vendelbo der tidligere har været på Kong Hans, Ved Stranden 10 og d’Angleterre.

På Polly kan du bl.a. til morgenmad få French Toast, eggs benedict, eggs royal, avocado på grillet brød samt røget laks.
Se menukortet her.
Adresse: Gammel Kongevej 96, 1850 Frederiksberg

 

42 RAW

Stedet var faktisk et af de første raw-food restauranter i København, og har sidenhen ændret lidt i konceptet så der nu er fokus på ingen gluten, ingen sukker og 100% plantebaseret. Deres brunch til 169kr drømmer jeg stadig om, fordi jeg var mæt til langt op på eftermiddagen. Det må være de gode, plantebaserede ingredienser. Prøv også deres chia bowl eller acai bowl!
Se menukortet her.
Adresse: Frederiksberg Centret, Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg

 

IPSEN & CO

Hyggelige Ipsen og co er indrettet som, at du sidder i din egen dagligstue, og det er præcis den følelse, som de ønsker, at du skal have. Her får du altid økologisk brød, æg og mælk, og du kan bl.a. nyde et lækkert morgenbræt til 100 kr, hvor der er blødkogt æg, croissant, bolle med smør, vesterhavsost og syltetøj samt yougurt med musli og rabarber.
Se menukort her.
Adresse: Gammel Kongevej 108, 1850 Frederiksberg C

 

GRANOLA

På Granola på altid hyggelige Værnedamsvej er ejeren tidligere filmrekvisitør, hvilket tydeligt opleves, når man træder indenfor i det 1930’er inspirerede univers. Få de klassiske Croque Monsieur og Madame samt eggs benedict eller smag fx havregrød, skyr, smørstegt briochebolle eller lækre pandekager med blåbær og sirup. Få også en morgenmadstallerken med blandet lækkerier for 180 kr.  Nyd maden ved de små borde ud til den lille sidegade til Gl. Kongevej, hvor der altid er liv og noget at kigge på.
Se menukort her.
Adresse: Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C

 

Ellers kan du også vælge fx:

  • Hart Bageri på Gammel Kongevej 109, som er super populært og med rette – her får du fantastisk bagværk!
  • Meyers Bageri på Gammel Kongevej 107, hvor du kan få de ikoniske kanelsnurrer, god kaffe eller hvad med en morgentallerken til 95 kr? Se menuen her.
  • Maude’s på Gammel Kongevej med lækkert morgenbord i weekenden. Se menuen her.
  • Meyers Deli byg-selv-brunch hvor du selv kan sammensætte og kombinere retter efter din smag.
  • Grød på Falkoner Allé med alverdens lækre former for, selvfølgelig, grød. Se menuen her.

Læs flere guides til Frederiksberg her:
Cocktails på Frederiksberg

Vinbarer på Frederiksberg

God fornøjelse.

2 COMMENTS

Comments are closed.