GODT NYTÅR!

0
383

Året er omme blot få timer – og vi er så klar på 2015, et helt nyt år fyldt med masser af dejlige københavneroplevelser til os! Som alle andre i øjeblikket ser vi også tilbage på det år, der er gået, og hvad I godt kunne lide at læse om her på LoveCopenhagen.

JANUAR

Året startede for os med masser af mad – vi var i skarp træning efter en kødfyldt og sukkersød december, derfor spiste vi dansk og libanesisk og drak champagne til vores brunch. Vi tog en kort kaffepause på Vesterbro, og så gik vi ellers i rask fart mod Kastellet, et nyt yndlingssted i byen.

FEBRUAR

I starten af året dyrkede vi også mindfulness, meditation og yoga. Ja, den slags kan man jo godt få brug for, når man har brugt en hel måned på at feste igennem. Det kan anbefales at stoppe op og trække vejret dybt ind imellem, men pas på, det kan også være farligt – læs bare her.

MARTS

Solen kom igen til landet i årets første forårsmåned. Det fik os til at cykle en kæmpe omvej til arbejde, bare for at prøve noget nyt. Og så tog vi til Oscar-uddeling hele natten og oplevelse således Danmark (eller Anders Walther) hive en statuette hjem, TILLYKKE! Det var også i april, at vi bød Ditte velkommen på holdet, og hun leverede et af årets mest læste indlæg, nemlig om en skøn modebutik.

APRIL

I april måned mødtes vi med en interessant kunstnergruppe fra Aserbajdsjan til en snak om kultur og København – og så fandt vi et bord i solen til en dansk frokost, den første udendørs af slagsen i år.

MAJ

Vi tog en afstikker til Dragør i maj, og derefter gik vi talrige ture rundt i byen, blandt andet til Glyptoteket. Men vigtigst i denne måned var nok vores indslag på en byvandring på Vesterbro, hvor vi drivvåde i regnen bød hele to store og glade flok københavnere velkommen med hjemmebag og hyggelige historier fra vores København – det gør vi gerne igen!

JUNI

Sommeren tog fart med sindssygt godt vejr (som skulle vise sig at fortsætte og fortsætte og fortsætte), og vi fandt ud af, hvor man kan plukke hyldeblomster i byen. Og så fik vi hyldet en dejlig københavner – faktisk kun vores tredje af slagsen her på bloggen. Måske er det på tide at fokusere lidt på det koncept…?

JULI

Roskilde Festival blev den bedste nogensinde, og da vi kom hjem, festede vi videre til Vinfestival og Søndagsvenner. Og så hyldede vi rent faktisk ikke bare én men hele 6 dejlige københavnere!

AUGUST

Og så var der endnu flere festivaler – blandt andet den fremragende festival, Strøm. Der var noget af Københavns allersmukkeste arkitektur i Nordvest, og så begejstrede Copenhagen Cooking os endnu engang med geniale arrangementer og pragtfulde middage, blandt andet på Vesterbro Vinstue.

SEPTEMBER

Efteråret bød på et helt nyt layout til sitet her – og det er vi stadig vanvittigt stolte af! Vi dyrkede Hot Yoga, vi gik i teatret på Nørrebro, vi fik en vanvittig vild Body-SDS-behandling, og så gik vi i luksusbad på Frederiksberg.

OKTOBER

I oktober spiste vi byens bedste pizza, vi tog kampen op mod tortur, vi festede med Sound of Copenhagen, og så fik kunsten en stemme på et museum.

NOVEMBER

CPH:DOX fyldte en del i vores november måned – festivalen er nemlig én af vores yndlings. Vi nød blandt andet den smukke Dior & I, og så så vi en del debatskabende film. I november bød vi også velkommen til hele tre ekstra bloggere, nemlig Christoffer, Maria og Geske – sidstnævnte sørger for at anbefale koncerter til os hver måned, og hun er mægtig god til det!

DECEMBER

Julemåneden fejrede vi med vores allerførste kærlighedsevent, og det blev en dejlig succes, som vi gentager til næste år.

Og nu vil vi egentlig bare ønske dig og alle dine venner en fantastisk nytåraften – på gensyn i 2015!

Kærlig hilsen

Anne, Christoffer, Ditte, Maria og Louise