Det læste I mest i 2019

0
420
Endnu et år går på hæld, endnu et årti! 2019 har været på mange måder vanvittigt, men også fuldkommen fantastisk og rystende roligt. Vi har været vidt omkring, og I har været med os, og tak for det. Nu har vi kigget lidt på, hvad I holdt mest af at læse her på LoveCopenhagen i år – kom med en tur tilbage i tiden.

 

Af Louise Taarnhøj

I januar måned skulle man tro, at I gik efter spa og afslapning i byen – men nej! I er nogle drikfældige sataner, der bare gerne vil vide, hvor de 14 bedste værtshuse i København er, hvordan man laver en gedigen cocktail med cointreau, og hvor man kan drikke cocktails på Frederiksberg. Så er året ligesom sparket i gang!

Februar måned var lidt mere stille og roligt for jer. Her ville I gerne spise brunch på Frederiksberg, finde gode arbejdscafeer og lytte til podcasts.

Da vi kom til marts måned, var det tydeligt, at foråret havde fået tag i jer – her ville I nemlig meget gerne ud at spise. I tog på Mastek i Nordhavn og Babbo-ria på Frederiksberg – lækkert!

I april måned viste vejret sig fra den gode side, og det betød, at I gerne ville vide, hvor man kunne spise is, og hvad det nye madmarked i Boltens Gård mon kunne.

Som sædvanligt var det varmt i maj måned, hvor I fandt ud af, hvor i byen man kunne bade, og så tog I bagefter på vinbar på Frederiksberg.

Den første sommermåned juni fik jer en tur til Christianshavn, hvor I spiste på Undici, og I sluttede af med at dase hos Kaj – din ven i solen.

I juli måned var der faldet lidt mere ro over jer. Her ville I gerne læse klummer – eksempelvis om dengang Louise T gik alene i byen og hvorfor du skal lære at give usædvanlige komplimenter. Og for at toppe den, læste I også anmeldelsen af Jordan B. Peterssons bog, 12 Regler for Livet. Jo, I fordybede jer rigtig i sommerferien!

Da I kom tilbage fra hængekøjerne og strandsengene i august, ville I straks vide, hvor den nyeste restaurant lå henne i byen, hvor man får den bedste moules frites, og om Jonatan Spang mon havde lavet et udmærket nyt one man show eller hvad.

I september måned læste I utroligt mange københavnersnude-interviews. Særligt Katherine Diez, Gert Roda og Peter Møller interesserede jer.

I oktober måned røg I med på vores minimalisme-leg, I interesserede jer for bæredygtige boliger i Ørestaden, og så tog I med på Nørrebro Teater for at se Amerika.

Da vi kom til november måned, læste I engageret med, da Louise T fortalte om sit forhold til vin og vibratorer. I tog med en tur rundt i Jean Eric von Badens København, og så læste i om, hvad fem forfattere anbefalede jer at opleve på årets BogForum.

Og så er vi så nået til december måned, hvor I har været meget optagede af, hvordan Cofocos nytårsmenu mon smager, hvor man finder det gode julemarked og ikke mindst den nye bod i Torvehallerne, Rørt.

Tusind tak til alle jer 10.000 mennesker, der hver måned læser med. Vi er så taknemmelige over, at I er her, så vi har nogen at fortælle historier til.

Vi er allerede godt i gang med at planlægge næste år, som byder på så mange skønne oplevelser i vores dejlige storby.

TUSIND TAK – OG GODT NYTÅR!
Lovecopenhagen
Lovecopenhagen: Nathalie Meinhardt Lind, Catharina Munksgaard, Louise Bro og Louise Taarnhøj