fredag, august 5, 2022
HomeGuidesHøjtider i KBHDet læste I mest i 2019

Det læste I mest i 2019

Endnu et år går på hæld, endnu et årti! 2019 har været på mange måder vanvittigt, men også fuldkommen fantastisk og rystende roligt. Vi har været vidt omkring, og I har været med os, og tak for det. Nu har vi kigget lidt på, hvad I holdt mest af at læse her på LoveCopenhagen i år – kom med en tur tilbage i tiden.

 

Af Louise Taarnhøj

I januar måned skulle man tro, at I gik efter spa og afslapning i byen – men nej! I er nogle drikfældige sataner, der bare gerne vil vide, hvor de 14 bedste værtshuse i København er, hvordan man laver en gedigen cocktail med cointreau, og hvor man kan drikke cocktails på Frederiksberg. Så er året ligesom sparket i gang!

Februar måned var lidt mere stille og roligt for jer. Her ville I gerne spise brunch på Frederiksberg, finde gode arbejdscafeer og lytte til podcasts.

Da vi kom til marts måned, var det tydeligt, at foråret havde fået tag i jer – her ville I nemlig meget gerne ud at spise. I tog på Mastek i Nordhavn og Babbo-ria på Frederiksberg – lækkert!

I april måned viste vejret sig fra den gode side, og det betød, at I gerne ville vide, hvor man kunne spise is, og hvad det nye madmarked i Boltens Gård mon kunne.

Som sædvanligt var det varmt i maj måned, hvor I fandt ud af, hvor i byen man kunne bade, og så tog I bagefter på vinbar på Frederiksberg.

Den første sommermåned juni fik jer en tur til Christianshavn, hvor I spiste på Undici, og I sluttede af med at dase hos Kaj – din ven i solen.

I juli måned var der faldet lidt mere ro over jer. Her ville I gerne læse klummer – eksempelvis om dengang Louise T gik alene i byen og hvorfor du skal lære at give usædvanlige komplimenter. Og for at toppe den, læste I også anmeldelsen af Jordan B. Peterssons bog, 12 Regler for Livet. Jo, I fordybede jer rigtig i sommerferien!

Da I kom tilbage fra hængekøjerne og strandsengene i august, ville I straks vide, hvor den nyeste restaurant lå henne i byen, hvor man får den bedste moules frites, og om Jonatan Spang mon havde lavet et udmærket nyt one man show eller hvad.

I september måned læste I utroligt mange københavnersnude-interviews. Særligt Katherine Diez, Gert Roda og Peter Møller interesserede jer.

I oktober måned røg I med på vores minimalisme-leg, I interesserede jer for bæredygtige boliger i Ørestaden, og så tog I med på Nørrebro Teater for at se Amerika.

Da vi kom til november måned, læste I engageret med, da Louise T fortalte om sit forhold til vin og vibratorer. I tog med en tur rundt i Jean Eric von Badens København, og så læste i om, hvad fem forfattere anbefalede jer at opleve på årets BogForum.

Og så er vi så nået til december måned, hvor I har været meget optagede af, hvordan Cofocos nytårsmenu mon smager, hvor man finder det gode julemarked og ikke mindst den nye bod i Torvehallerne, Rørt.

Tusind tak til alle jer 10.000 mennesker, der hver måned læser med. Vi er så taknemmelige over, at I er her, så vi har nogen at fortælle historier til.

Vi er allerede godt i gang med at planlægge næste år, som byder på så mange skønne oplevelser i vores dejlige storby.

TUSIND TAK – OG GODT NYTÅR!
Lovecopenhagen
Lovecopenhagen: Nathalie Meinhardt Lind, Catharina Munksgaard, Louise Bro og Louise Taarnhøj

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste