Godt nytår fra LoveCopenhagen – et tilbageblik

0
390

Årets sidste dag. Og sikke et år. Endnu et år i det her finurlige coronaland. Og mens regnen daler ned i København i dag, så kan man ikke lade være med at tænke tilbage på året, der gik. Og det gør vi med dette indlæg – læs med på indlæg fra starten af 2021 og få gode ideer til livet i karantæne (ja, det er vel stadig gældende), tips til de bedste takeaway restauranter, guide til podcasts, klummer og meget mere. Tak fordi du læser med. Det gør os 3 piger meget glade. Og rigtig godt nytår. Lad os se tilbage: 

Året startede i karantæne og fuld lockdown i hele Danmark, og dermed kom der indlægget 20 ting du kan lave i karantæne med ideer til fx at gå i biografen online, dyrke yoga eller høre en god podcast.

Fuld fokus på mad

På madfronten var der som sædvanlig også fuldt fokus fra vores side – fx Disse restauranter har takeaway på Frederiksberg og Hellerup eller 6 gode kaffebarer på Vesterbro. Vi gav også vores bud på Københavns bedste bager, vi fandt fem fabelagtige frokoststeder i København og spiste os igennem Amager for at finde den bedste croissant.

I sommers lavede vi også en guide til de bedste italienske restauranter i København og Louise Taarnhøj havde sin bedste restaurantoplevelse nogensinde på Restaurant Jordnær. Et år i madens tegn – som vi kan lide det!

Podcasts og serier

I coronaland har især streaming- og podcastgenren skudt i vejret. Derfor lavede vi også en række artikler omkring de fem bedste podcasts, 5 gode serier du skal se og vi anmeldte den nye sæson af Sex and the city, som vi var mange, der havde set frem til. Læs anmeldelsen her.

Udendørsaktiviteter

Et halvt år med lockdown gjorde også, at vi alle tilbragte meget tid udenfor. Derfor lavede vi også en række guides til at se vores smukke by fra forskellige vinkler. Vi kom med en guide til de bedste vandreruter i og omkring København, og vi kom med en artikel med 1o steder med udsigt ud over København. En anden aktivitet som vi var mange i København, der startede på var vinterbadning. Vores egen Louise Bro har været med på moden i årevis, men til os nye skrev hun en guide til hvor man kan vinterbade i København.

Sommeren 2021

2021 bød også på en sommer ud over det sædvanlige. Landet lukkede op efter måneder i hi, og vi trængte alle til, at der skulle ske noget. Og ske noget gjorde der – vi oplevede den vildeste fodboldsommer siden 1992. EM-slutrunden samlede hele Danmark, lige der hvor vi trængte allermest til det. Øl fløj rundt, vi ryddede landets butikker for fodboldtrøjer (hey – selv jeg ejer en nu) og vi hos LoveCopenhagen havde vores 2. hjem på Kvægtorvet ved Øksnehallen, hvor vi heppede med på storskærm.

Personligt 

I livet hos os bag skærmen bød 2021 også på mange livsændringer. Jeg blev forlovet og skal giftes med mit livs kærlighed næste år i den smukkeste kirke i hele København, Marmorkirken. Og Louise Taarnhøj blev mor til dejligste, skønneste Julius. Hun skrev et par spændende klummer omkring dette, bl.a. en virkelig ærlig og modig klumme, “Jeg er gravid . og single” og hende oplevelse med at føde, “Min stjernekigger-fødsel“. Louise, du er for sej og en fantastisk mor!

Rigtig godt nytår.
Vi ses i 2022.

/Nathalie